Heilage Herman av Alaska kyrkjelyd

ORTODOKS FAMILIEHELG 22.-24. AUGUST

Fader Christoforos og presbytera Hildegunn i hellige Herman menighet inviterer til ortodoks familiehelg i Greipstad utenfor Kristiansand i samarbeid med hellige Hallvard kirkeforening.

Det vil bli fellesskap med gudstjenester og samtaler om viktige tema for ortodokse familier samt lek og moro for store og små. Det er sengeplass til 30 mennesker i hytter og hus. De som ønsker kan telte. Man tar selv med mat og soveposer. Oppholdet er gratis, med en frivillig avgift på kr. 500,- for dem som har råd. Helgen er åpen for alle som har lyst til å oppleve ortodokst familiefellesskap,også de uten barn eller ektefelle. Det hadde vært veldig hyggelig om vi kunne fylle opp denne helgen.

Påmelding til: 
f.Christoforos: chmschuff@gmail.com
f.Olav: f.olav@vikenfiber.no

VEGOPPTEIKNING til Greipstad (Hl. Herman kapell)
MED BIL: Tronstadvegen 6 på Greipstad i Songdalen (like ved Greipstad kyrkje og 700m frå Nodeland sentrum). Fra E-39 køyr til Nodeland sentrum og ta til venstre i rundkøyringa. Kapellet ligg i det andre huset i fyrste innkøyring til høgre etter brua. Parkér ved hus nummer 6 (ikkje i parkeringsplassen til Greipstad kyrkja).