Kjære venner


Søndag 18. oktober kl.11 er det liturgi i Hellige Hallvard Ortodokse Kirke (Kjelsås bedehus). Vi får besøk av f.Theodor Svane fra Jomfru Maria bebudelse menighet i Bergen. Det Ortodokse kammerkoret deltar. Det blir en minneverdig gudstjeneste. Jeg håper at alle stiller opp på denne gudstjenesten og gir f.Theodor en varm velkomst. Han vil også preke. Ta med litt mat til felles frokostbord

Det er vanskelig en smittesituasjon i Oslo for tiden, så vi må være nøye med smittevern. Jeg tenker at vi kan ha 30 mennesker inne med nødvendig avstand. Kirkerommet er på 100m2 så det skal være tilstrekkelig plass.  Bruk gjerne munnbind. Alle må registrere seg når de kommer med navn og telefon. Håndsprit står fremme og man spriter hendene når man kommer og så ofte man ønsker. Nattverd blir gitt med engangskje som brennes etterpå. Bordene til kirkekaffen blir satt opp med god avstand. Har man luftveisymptomer må man vente med å komme til kirke en annen søndag.

Man kan ta trikk 11 og 12 (og buss 25)  til Grefsen stadion gå opp Myrerskogveien 100m og Myrerveien 50 til venstre. 
Man kan ta t-bane til Storo og trikk derfra til Grefsen stadion.
Tog L3 går fra Jernbanetorget 09.36 og er fremme 09.54 på Kjelsås stasjon. Også buss 54 går dit. Derfra er det 10 min opp Kjelsåsveien eller Asbjørnsens vei og bort til Myrerskogveien og Myrerveien. Med bil tar man opp Grefsenveien og opp til Myrerskogveien. Parkering i gatene.

Husk søndag er kirkedag
Velkommen til Liturgi

Hilsen f.Olav