Patriark Abune Antonios - fengslet siden 2007
Forfølgelsene i Eritrea er verre en noensinne

Religiøs forfølgelse i Eritrea er på sitt "høyeste nivå noensinne, og bli bare verre", sier en eritreisk kristen leder, som ikke kan bli navngitt av sikkerhetsmessige grunner.
Tretti-sju kristne studenter fra College of Arts and Social Sciences i byen Adi Kihe, og fem menn fra Church of the Living Gud i Asmara, ble arrestert i forrige uke, og det totale antall kristne kjent for å ha blitt arrestert i år er 191.
Åpne Dører, en forening for de  som lever under press på grunn av sin tro, anslårat  rundt 1200 kristne er nå fengslet i Eritrea. Men andre mener at tallet er 3000.
Kirker i Eritrea har vært overvåket nøye siden mai 2002, da regjeringen lukket alle protestantiske og Pentekostale kirker som ikke hadde søkt om registrering hos avdelingen for religiøse anliggender.
Elleve år senere, det er tegn på alvorlige brudd på menneskerettighetene av den eritreiske regjeringen, ifølge menneskerettighetsorganisasjonen Amnesty International.
"Tjue år etter den euforiske feiring av uavhengighet, er Eritrea en av de mest undertrykkende, hemmelighetsfulle og utilgjengelige land i verden", sier forsker, Claire Beston, til BBC.Amnesty Internationals Eritrea.