Pilegrimstur til Det hellige land 20. til 30. oktober 2014

Sengen til Den hellige gravs kirke (JPEG)En pilegrimsreise til Det hellige land ledet av erkebiskop Job av Telmessos vil finne sted fra 20. til 30. oktober 2014. Denne pilegrimsferd, som er i tråd med de valfarter fra tidligere år, vil være åpen for alle, underlagt krav om registrering.

I denne anledning, skriver erkebiskop Job av Telmessos:
Mount Tabor (JPEG)

Kjære fedre, brødre og søstre elskede i Kristus,
Jeg er glad for å kunngjøre at en pilegrimsreise til Det hellige land med min velsignelse vil bli organisert av vårt erkebispedømme 20. til 30. oktober 2014. Ansvaret for utarbeidelse og organisering av denne pilegrims er betrodd, som i tidligere år, Fader Yannick Provost, sokneprest ved vår menighet i Quimper, som kjenner veldig godt patriarkatet i Jerusalem og de hellige stedene. Denne pilegrimstur er åpen for alle, underlagt krav om registrering.
(JPEG)






I denne vandring, kan vi gå i fotsporene til Kristus og apostlene, be på de viktigste stedene der mysteriet om vår frelse fant sted, delta i de liturgiske gudstjenester i Betlehem, Jerusalem, Nasaret, og motta velsignelse av Hans salighet patriark Theophilus av Jerusalem.
Denne enestående mulighet til å gjenoppleve evangeliet, styrke våre bånd til erkebispedømmet og med det hellige land hvor pilegrimsturer er blitt organisert i over seksti år under ledelse av biskopene  Campania og Romain av Keramon, og erkebiskoper av Serge Eucarpie og Gabriel Comana, velsignet være deres minne.

Du vil finne på nettstedet til vår erkebispedømme pilegrimsprogrammet og vilkårene og registreringsskjemaet.

Med mine bønner og velsignelser,

+ Erkebiskop Job Telmessos, Exarch av den økumeniske patriark
Programmet og påmeldingsskjema kan lastes ned her:
PDF - 5,8 MB
Fotografier av pilegrimsreiser i 2011 og 2012 henholdsvis er tilgjengelig på nettstedet ortodokse pilegrimsreise til Det hellige land og på flickr .